Landhuis te koop in Gaucin
Landhuis te koop in Gaucin
Landhuis te koop in Gaucin
Landhuis te koop in GaucinPrijs op aanvraag

Exclusief Landhuis met spectaculair zeezicht, Gaucin

Prijs op aanvraag

Exclusieve landhuis met super zeezicht en gastenverblijf in Gaucin. Deze spectaculaire villa ligt op slechts enkele minuten van het charmante dorp, in Andalusië, Zuid-Spanje. Dit luxe landhuis is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar privacy, adembenemende uitzichten, aangelegde tuinen en die geen concessies willen doen aan leefcomfort.

Dit superluxe landgoed bestaat uit een 4 slaapkamer hoofdhuis, een gastenappartement met 2 suites, een home-cinema en een entertainment room. Zowel binnen als buiten ervaar je de aandacht voor detail waarmee de huidige eigenaren dit unieke landhuis gebouwd hebben. Dekwalieitsmaterialen en verfijnde afwerkingen gecombinnerd met een unieke lokatie, garanderen een luxueuze Andalusische levensstijl. Rustige en privéomgeving, genesteld in de bergen, omringd door volgroeide, schilderachtige tuinen met het meest prachtige uitzicht op de Sierra Crestellina-bergen, de Genal-vallei, de Middellandse Zee, de rots van Gibraltar en Afrika!

Gelegen op ongeveer 5 minuten van de witgekalkte dorp Gaucin, 30 minuten van de kust, 1.15 uur naar de luchthaven van Malaga.

Dit prestigieuze pand vereist een intake voordat aanvullende informatie wordt vrijgegeven. Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel 34 682 887 660.

Share

Schitterende Streek Bekijk de prachtige omgeving van Gaucin

Meer informatie over de woning Informatie over gebied & woonplaats

Vergelijkbare woningen

Contacteer mij Over deze woning
Make a call Contact