Landgoed te koop in Cadiz
Landgoed te koop in Cadiz
Landgoed te koop in Cadiz
Landgoed te koop in Cadiz
Landgoed te koop in CadizPrijs op aanvraag

Andalusische Hacienda met wijngaard en paardenfaciliteiten, Cadiz

Prijs op aanvraag

Unieke optie voor de koper die op zoek is naar een tijdloos Andalusisch landgoed in Andalusië, Zuid-Spanje. Een once-in-a-lifetime kans om de eigenaar te worden van dit prachtige landgoed. Het representeert het beste dat Andalusië te bieden heeft: Een historische luxueuze hacienda, omgeven door de natuur, een wijngaard, paardenfaciliteiten, amandel- en olijfbomen… Dit indrukwekkende landgoed biedt u een comfortabel leven en combineert ‘business’ met ‘pleasure’.

Het landgoed beslaat circa 100 hectare. ca. 12 hectare is toegewijd aan de wijngaard vanwaarui een topwijn wordt geproduceerd, die zeer wordt geprezen door de meest gewaardeerde wijnmakers en someliers. Het resterende grondstuk wordt gebruikt voor het cultiveren van andere gewassen en voor het fokken en trainen van paarden.

Wat betreft de bebouwing kunnen wij vermelden: Ongeveer 1300m2 hoofdhacienda, fantastische privévertrekken et acht slaapkamers en negen badkamers. Circa 150m2 personeelswoning met twee slaapkamers en twee badkamers, en een extra huis voor de paardenverzorgers met 2 slaapkamers. Volledig uitgeruste Bodega met state-of-the-art technologie met receptie en wijnproeverij.
Top hippische faciliteiten, twaalf boxen en twee veulenboxen, zadelkamer, manege, longeerpiste, paddocks, etc. Verder diverse schuren voor machines en opslag

Een uniek object waar innovatie, inspiratie vanaf straalt. Een Andalusische droom.

Een waar erfgoed, gelegen op een van de mooiste locaties van Europa. Het biedt een zeldzame kans een vooraanstande wijnmakerij te bezitten inclusief luxe Andalusische hacienda met top paardensportfaciliteiten op een prachtig landgoed, in het hart van Zuid Spanje.

Dit prestigieuze object vereist voorafgaande due diligence voordat aanvullende informatie kan worden vrijgegeven. Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel 34 952 89 51 39.

Share

Meer informatie over de woning Informatie over gebied & woonplaats

Andalusische Hacienda met wijngaard en paardenfaciliteiten, Cadiz
Contacteer mij Over deze woning
Make a call Contact