Jakt egendom, Boavista - (Portugal)

Magnifik fastighet, jakt egendom i Portugal, gränsar till Huelva, Andalusien. Tomten är 600 hektar och har ekar, olivträd och stenrosor planterade. Den är uppdelad i två områden på 300 hektar, en avsedd att reservera djur för jaktändamål, det är helt omgivet av ett staket på 2,10 meter höjd. I jaktområdet ingår stort spel med arter som hjort, vildsvin och hösthjort och litet spel med arter som kaniner, patruller, duvor …

Fastigheten omfattar ett huvudhus, ett personalhus, två gästlägenheter och en jaktstuga. Alla faciliteter är fullt utrustade, hela byggnaden är 900m2. Marken har elinstallationer, mark och satellit, tillsammans med jordbruksmaskiner och verktyg för arbete.

När det gäller vattenförsörjningen kommer vattnet från 3 perforeringar, 3 andra hantverkare, 4 naturliga källor och 12 sjöar, förutom gränsen på 10 km med floden Chanza.

Platsen för boet har fördelen att det är bara 5 minuter med bil från ett 5-stjärnigt hotell, stranden och hamnen i Pomarao i Rivera från floden Guadiana, som kan flyttas från Atlanten.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter