Projekt för en Equestrian egendom, Casares

Projekt för en Equestrian egendom med hästanläggningar och bostäder, i Casares, Malaga, Andalusien. Godkänt projekt för ridhus, 46 stall, utomhusarena, häst vandrare och duschar. App 3000 m2 byggt storlek. Godkändes också är en cortijo stil byggnad med bostäder och / eller personal fjärdedelar, lagring, garage, alla byggda runt en innergård. App. 1049m2 byggd storlek.

I ridhuset består av hall, reception, stadion med sittplatser, showroom, 46 stall, duschrum, omklädningsrum, maskinhallen, vatten insättning. Personalen Huset består av en hall, reception, kontor, kök, terrass, bar, matsal, 8 sovrum, innergård med fontän, terrass på gården, TV-rum, spelrum, lager, garage, förråd, toaletter , maskiner rum.

Projektet räknar med officiellt godkännande av Junta de Andalucía och lokala råd. Licenser måste utfärdas. Det är därför fortfarande möjligt att göra små förändringar i projektet och anpassa den till dina behov.

Fastigheten är idealiskt beläget i en spektakulär naturlig miljö, men ändå nära till kusten och stora centra som Marbella, Estepona och Sotogrande. Utsikten över Genal dalen och mot byn Gaucin är hisnande. Rida här, i dessa omgivningar, är ren glädje!

De beräknade byggkostnaderna för ridsport egendom är cirka 1.600.000 euro. Marken har grävts, vatten och el finns. Direkt tillgång till huvudvägen. Tillgång till betalväg AP7 är 10 minuter. 20 min till Sotogrande, 30 minuter till Marbella.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter Om området
Information om Casares

Endast 14 kilometer från kusten, 30 minuter från Gibraltar och 30 minuter från Marbella, hittar du den vita, pittoreska och magiskt vackra byn Casares. För dem som gillar att leva på landsbygden i vacker natur med kustens faciliteter inom räckhåll, är Casares platsen att vara. Runt Casares har vi ett utsökt urval av fantastiska traditionella fincor och villor, klassiskt andalusiska Cortijos, vingårdar och hästgårdar till salu.