Fantastisk cortijo nära Sotogrande marina, Sotogrande

En fantastiskt smakfullt inredd cortijo med unikt läge ett stenkast Sotograndes vackra hamn och bara 5 minuter till motorvägen. Huset är idag uppdelat i två separata hem perfekt för generationsboende eller för att hyra ut en del av huset. Det kan enkelt göras om till enfamiljshus.

Att kliva in genom den stora blåmålade entre porten är som att stiga in i ett exklusivt inredningsmagasin. Här är varje detalj väl genomtänkt. Huset är byggt för 25 år sedan till modern standard men i gammal stil. Man har använt sig, antika plattor, dörrar, fönstergaller etc för att skapa den rätta känslan. Hallen är stor och luftig, rakt fram genom vackra glasdörrar möts man av den centralt belägna typiska andalusiska “pation”, eller atriumgården med apelsinträd. Till höger finner man det stora rustika köket med plats för många. Öppen spis skapar extra mysfaktor. Inbyggda vitrinskåp och stort skafferi. Härifrån når man även en vacker köksträdgård med fruktträd och grönsaksland.
Stort vardagsrum med öppen spis, inbyggda vitrinskåp med antika glasdörrar. Utgång till täckt pergola med vinrankor. Det här våningsplanet har även 4 rymliga sovrum med en-suite badrum samt ett stort linneförråd.

Den andra bostadsdelen som är soutteräng våning nås via en fantastisk romantisk liten “hemlig trädgård” med pool. Den här delen av huset har lite lägre takhöjd, takbalkar och trägolv. 3 sovrum med badrum. Kök med öppna skåp, gasspis, marmorbänkskiva, vackra antika golvplattor. Matsal med trägolv och inbyggda vitrinskåp. Alla rum har egen utgång till trädgården. Gemensam tvättstuga nås utifrån.

En romantisk dröm med utmärkt läge för en familj som vill ha närhet till Sotograndes välrenommerade internationella skola eller hästpolo.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter