Romantiskt lantligt hus med olivodling, El Bosque

Mycket charmig fastighet byggd till modern standard kring en gammal kvarn, omgiven av en olivodling med 15 hektar mark. 5 km från den lilla staden El Bosque i Grazalema området. Belägen i vacker miljö med ett litet berg i ryggen och panoramautsikt över böljande kullar framför sig. Vacker lummig engelsk trädgård.
Man når egendomen genom liten lantlig väg omgiven av olivträd. Huset är delvis dold bakom murar, man stiger in genom grinden och hamnar i en hemlig trädgård med gäststuga, huvudbyggnaden, stor altan, vattenreservoar och litet skjul. Överallt prunkande blommor som ger huset en romantisk känsla.

Från huvudentrén med vackert klinker golv och högt i tak når man det stora vardagsrummet till höger, köket till vänster och trappor till övre planet framför sig samt en gästtoalett. Köket har högt i tak och höga fönster som ger huset en härlig känsla av ljus och rymd. Fullt utrustat kök och plats för ett stort matbord för många. Gasspis och stora ugn. Köket har också en separat ingång som leder till köksträdgården. Separat skafferi och en tvättstuga nås från köket.

Vardagsrum med stor öppen spis med braskamin, höga fönster öppna upp till terrassen med panoramautsikt över landskapet. Högt i tak, höga fönster och rustikt klinkergolv.
En våning upp har man 3 stora sovrum i olika nivåer. Alla med eget badrum och walk in closets. En av dem med direkt tillgång till trädgården. Master sovrummet är mycket stor och har en fantastisk utsikt över landskapet.
Gästhuset har ett rum och kök samt badrum. Denna del är i behov av vissa renovering.

Anslutet till elnätet. 2 vattenbrunnar. Septitank – två kammare. Centralvärme med olja. Satellite Internet.
I mitten av vacker natur men ändå bara 1 timme till Sevilla, Ronda och sandstränderna på Costa de la Luz.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter