Modern villa med enastående panorama utsikt, Gaucin

Modern villa byggd i hög standard i klassisk stil. Beläget på bergsidan av Gaucin med fantastisk panoramautsikt över bergen, Sierra Crestellina, floddalen och havet. I horisonten ser du även den afrikanska kustlinjen och Gibraltar klippan torna upp sig mot himlen. Fastigheten nås genom en 5 minuter lantväg.
Via huvudentrén når du har en ljus och luftig hall med högt i tak. Härifrån når du gästtoalett, tvättstuga på ena sidan och kök på andra. Rakt fram finns stora skjutdörrar som tar dig till det inbjudande vardagsrummet med plats för både matplats och soffor, stor öppen spis. Panoramautsikt från stora fönster och glasdörrar som leder till uteplatsen.
Kök i modern stil i vitt med benvitt granit bänk. Stor köksö med förvaring under. Fantastisk utsikt och två olika utgångar till terrass och trädgård.
På denna våning finns 2 stora sovrum sviter med egna badrum och walk in closet, en av dem med dörrar som leder direkt till trädgården.
På det övre planet har du ytterligare 2 sovrum med badrum. Ett av sovrummen har även eget köks i anslutning. Denna nivå har en egen entré och kan därför vara lämplig som en gäst lägenhet eller uthyrningsenhet.
Trädgård med fruktträd. En stor oliv och mandel odling nedanför.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter Om området
Information om Gaucin

Ungefär 30 kilometer från kusten, en timmes bilresa från Marbella, 40 minuter från Ronda och 40 minuter från Sotogrande hittar du den spektakulära vita konstnärsbyn Gaucin. Gaucin är känt för sina imponerande utsikt till Gibraltar och Rif bergen. I och runt Gaucin har vi en mängd olika cortijos, ridsports anläggningar, herrgårdar och villor till salu.