Mycket enskilt belägen villa med 3 gästlägenheter, Juzcar

Lantlig belägen villa i semimodern design mycket driftsnål då den drivs med solpaneler. Belägen på en stor tomt i fantastisk natur med fullständig avskildhet och tystnad förutom den porlande bäcken i fjärran. 20 min från Ronda och 50 minuter från Marbella. Mycket lämpligt för en komma bort eller reträtt, fastigheten har tre gästlägenheter kan hyras ut That.

Den slingrande vägen passerar de små byarna Alpandeire och Faranjan småningom tar dig till denna mycket avskild egendom i Ronda bergen. Huset ligger gömt i naturen och syns knappt från vägen. När man stiger in i huvudbyggnaden överraskas man av den inte så traditionella arkitekturen. Det har en skandinavisk design känsla med med stort luftigt vardagsrum med ekparkett på golven och högt i tak med träklätt innertak och takbalkar. Ett 60m2 öppet och luftigt loft över en del av vardagsrummet kan användas som en del av vardagsrummet, ateljé eller som ett extra sovrum. En stor braskamin skapar värme och myskänsla.
Till vänster om vardagsrummet ligger det välkomnande kök med ett rejält matbord i mitten. Gasspis från Smeg och utrymme för att förbereda härliga middagar. Utanför köket finns en altan utmärkt för frukost i morgonsolen eller för att få skugga på eftermiddagen. Separat tvättstuga nås från köket.
På den motsatta sidan av vardagsrummet hittar du det stora sovrummet med ekparkett, högt i tak med en ljus och fräscht badrum med stora fönster öppna mot naturen. Öppet dressingroom i modern utformning. Ett andra sovrum nås från vardagsrummet och används idag som arbetsrum.

Stora fönster och dörr öppnar upp till en delvis täckt terrass med citronträd. Härifrån når man de tre separata gästlägenheterna. Alla tre är fullt utrustade lägenheter med öppen planlösning sovrum, stora garderober, litet kök med matbord, liten sittgrupp med öppen spis. Hög takhöjd ger en luftig och ljus känsla. Fint utformat badrum med rustika plattor, komplett med dusch och bidé.

Under huvudbyggnaden finns ett 118m2 garage / hobbyrum eller om du hellre vill, en vinkällare. En liten dörr i taket leder direkt till vardagsrummet.

Poolområdet är vackert beläget en bit från huset med stor gräsyta och omgiven av trädgård.
Trädgården och den plana delen av fincan är inhägnad men en stor del av marken går hela vägen ner till den till vattendragen runt marken och Inkluderar branta områden. Den platta området nedanför huset kan vara lämpligt att hålla djur.

Den perfekta fastigheten för den som söker lugn och enskildhet, utmärkt för rural turism eller yoga eller bara som familjens semesterbostad.
Huset är byggt med stor omsorg och varje liten detalj är väl genomtänkt. Tvåglasfönster i trä i alla rum och alla ytterdörrar är säkerhets i trä. Välisolerade väggar byggda enligt senaste byggnormer som håller kylan ute på vintern och håller värmen ute på sommaren. Gästbyggnaden har centralvärme med radiatorer. Den privata villadelen värms med två stora braskaminer. Allt är förberett och rör framdragna för att installera radiatorer uppvärmda med biomassa. Huset försörjs helt av solpaneler. Ansluten till kommunalt vatten och har en tank med 10.000 liter. Mobilt WiFi.
Beläget mitt i orörd natur men ändå bara 20 minuter till Ronda och 50 minuter till Marbella.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter