Unik exklusiv Cortijo med stall och ridbana, Casares

En unik lyxig villa på landet, byggd i Cortijo stil, med traditionell innergård, anläggning för hästsport och separat personal hus till salu i Casares. Endast 25 minuters bilresa från både Marbella och Sotogrande. Huvudbyggnad 871m2, personal eller gästhus på 209 m2, 100 m2 traditionella stall faciliteter och en 25×62m utomhus ridbana. Fastigheten har renoverats 2007 och är inredd till högsta standard. Detta är en absolut pärla, ett bekvämt familjehem, där du kan njuta av att leva på landsbygden, men ändå har de kustnära anläggningar inom räckhåll. Gården ligger helt privat och har fantastisk utsikt över de böljande kullarna mot Jimena och Gaucin.

Den huvudsakliga bostad nås via en elektrisk grind med säkerhetssystem, vilket leder till gott om parkeringsplatser. En stor gård leder till ytterdörren. Bottenvåningen består av en rymlig hall med garderober, ett vardagsrum med öppen planlösning och stor öppen spis och en formell matsal. Båda har anslutning till en stor täckt terrass med fantastisk utsikt över trädgården och de böljande kullarna. Den vänstra flygeln av Cortijon innehåller ett 130 m2 köksområde där du hittar ett fullt utrustat Clive Christian kök med 2 elektriska AGA ugnar, en rymlig lounge / TV-området, ett separat frukostrum och bredvid en tvättstuga, ett skafferi och ett klimat kontrollerat vinrum. Köks flygeln har egen ingång, antingen genom garaget eller direkt från utsidan och med gott om förvaring för stövlar, kappor och golfutrustning. Du hittar också en walk in closet här och ett studierum som brukade vara läxhörnet. Högra flygeln nås via hallen och innehåller två dubbelrum som delar ett badrum (med badkar och dusch) och ett tredje sovrum med ett badrum med dusch. Sovrummen är komplett med inbyggda garderober. På första våningen hittar du två master sviter, båda med badrum och walkin closets. En av master sviterna har även en lounge och egen balkong. Denna bekväma villa är utrustad med golvvärme i hela huset (diesel), tre sovrum har A / C, två har takfläkt. Huset är färdigställt med många vackra detaljer som rustika marmorgolv, högt strålade trätak och Ronda snidade dörrar att nämna några av dem. Ansluten till huvudbyggnaden men med en separat ingång hittar du en 1 sovrums, 1 bad fullt utrustad personal lägenhet.

Runt huset finns en vackert anlagd trädgård, med gamla olivträd, många rabatter och en stor gräsmatta. Trädgården har automatisk bevattning. 200 m2 infinity pool med strand! Härifrån har du utsikt över dalen nedanför dig eller mot den spektakulära bergs toppen Sierra Crestellina bakom dig. Området utstrålar lugn och ro, allt du hör är fåglarnas kvitter medan du njuter av det spektakulära landskapet omkring dig.

Nedanför huvudbyggnaden hittar du hästanläggningarna samt personal bostäderna eller pensionatet. Du kan köra ner till dessa anläggningar från boningshuset, men de nås även via en separat ingång från vägen för att inte störa de boende i Cortijon. Ridsports anläggningarna består av en professionell ridbana 25×62m Ottosport sand och geotextil som ger full dränering samt automatisk bevattning Det finns en Monark skrittmaskin med gummimatta för 4 hästar. Stallbyggnad i andalusisk cortijo stil med innergård som erbjuder 7 rejäla boxar, en 12,25 m2, fyra på 10,5 m2 och en ponny box 8,75 m2, en sadelkammaren och en foderrum. Vidare finns dusch område, en tvättstuga, helt torr hö lagring för 70 balar och ett täckt förvaringsutrymme för 200 balar av spån.
Pensionatet / Personal huset är uppdelat i två olika enheter. En stor terrass ger acces till båda delarna. På ena sidan finns ett hus med två sovrum och två badrum, med vardagsrum och kök. På andra sidan ett finns en fullt utrustad bostad med 2 sovrum och 1 badrum. Uppvärmning genom woodburner spisar. Denna byggnad har en egen privat trädgård och pool.

Sällan gör du stöter på en egendom som är så väl organiserad! Fastigheten är ansluten till både vatten och elnät och har ett pumpsystem för att garantera rätt vattentryck. Den har också 3 underjordiska vattentankar för att garantera vattenförsörjningen. Husen är anslutna till elnätet och har en stor generator plus ett UPS-system som är helt automatiserad för att säkerställa en stabil och avbrottsfri strömförsörjning.

Bekvämt beläget mitt i naturen men endast 10 minuters bilresa till motorvägen, 20 minuter från Sotogrande och Marbella, 10 minuter från byn Casares, 15 minuter från stränder och golfbanor. 1 timme från Malaga flygplats och ca 30 minuter från flygplatsen i Gibraltar.

Skriv ut PDF Skicka till en vän Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter Om området
Information om Casares

Endast 14 kilometer från kusten, 30 minuter från Gibraltar och 30 minuter från Marbella, hittar du den vita, pittoreska och magiskt vackra byn Casares. För dem som gillar att leva på landsbygden i vacker natur med kustens faciliteter inom räckhåll, är Casares platsen att vara. Runt Casares har vi ett utsökt urval av fantastiska traditionella fincor och villor, klassiskt andalusiska Cortijos, vingårdar och hästgårdar till salu.