Charmig gård i vacker miljö, Jimena de La Frontera

Fantastiskt hus i charmig Cortijo stil på landet i vacker miljö strax utanför byn Jimena de la Frontera, Andalusien. Endast 30 min bilresa till Sotogrande. Mycket tilltalande lantvilla byggd i olika nivåer och vinklar. Rustikt terrakotta klinkergolv, väggar målade i fina pudriga nyanser, många smakfulla detaljer som vackra trädörrar och väggmålningar. De flesta rum med hög takhöjd och träbalkar. 3 olika terrasser i öster, söder och väster. Trevligt poolområde omgivet av lummig trädgård. Stall med 2 boxar, paddock. Stort garage för 2 bilar.

Du når huset genom en välkomnande gård med mysig sittplats och citrusträd i krukor. En stor port i trä öppnar upp till den luftiga och rymliga hallen. Rakt fram en lounge med sittgrupp och öppen spis. Charmigt kök i cortijo stil med målade trädörrar, plats för ett stort matbord, fullt utrustat och spis med både gas och elektriska plattor. Vacker utsikt över öppna fält och kullar. Stort vardagsrum byggt i olika nivåer med olika sittgrupper och stor öppen. Gästavdelning med 2 sovrum, ett med en suite badrum och och ett separat badrum som också nås från vardagsrummet. En stor trappa från hallen ta dig till ytterligare 3 stora sovrum med egna badrum. Den översta svit sovrummet är ett fantastiskt ljus rum med både en suite badrum och en walk in closet. Hög takhöjd, med gott om plats för stor dubbelsäng och soffgrupp. Balkong med vacker utsikt. Från trapphuset når man stor takterrass med fantastisk utsikt över byn Jimena, egendomen och böljande kullar. I horisonten du även se Gibraltarklippan. Stort kontor med separat tvättrum nås praktiskt både från hallen och entre gården.

Ansluten till vatten, el, telefon, ADSL. A/C värme och kyla.

Här lever du i lugn och harmoni i vacker natur endast 30 min till Sotogrande, strand och golf. En kort bilresa till byn Jimena de la Frontera.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter