Stor jaktegendom nära Jaen, Jaen

Stor jaktegegendom nära Jaen, Siles. Med en yta på 482 hektar (1205 hektar) formar del i en större jakt på 580 hektar.
Gården ligger i Sierra de Segura i provinsen Jaen, Andalusien.

Nästan 400 hektar (1.000 hektar) är tallskog (250.000 tallar), ek och enbär bland andra. Det finns gott om vilt som vildsvin, rådjur och även stenbock som lockas till detta område på grund av överflödet av vatten som kommer från många naturliga källor och brunnar varav den största producerande 12 liter per sekund.

Huvudbyggnaden har en byggnadsyta på 600 kvm. Förutom en bodega finns två sällskapsrum med öppen spis, matsal, kök arbetsrum och ett spelrum. Det finns också tvättstuga, skafferi, två förråd och garage på bottenvåningen.
På övervåningen finns åtta sovrum och sex badrum. Det finns också ett rum för en bastu. Två omklädningsrum och två stora terrasser på övervåningen.

Inom tomten finns också en sten stuga väntar på att reformeras liksom en jaktpaviljong. Fastigheten ligger ca 900 meter över havet och har ett tempererat klimat.

Huset har bra isolering med dubbelisolerade ytterväggar och tvåglasfönster. Vattnet kommer från en av brunnarna som bildar en liten bäck som rinner 500 meter från huset. El kommer från en ny 50 Kwa högspänningstransformator. Fastigheten nås från nästa by på en 9 km välskött skogsvägen. Lantegendomen är väl lämpad som ett litet lant och / eller jakt hotell, på grund av överflödet av vatten kan även krabbor och fiskar kan odlas där. Det är utmärkt miljö för ridning och gott om utrymme för att hålla alla typer av djur.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter