Gård med panorama vyer, Jimena de La Frontera

Vacker finca i Jimena de la Fronters, Andalusien nära Alcornocales nationalpark med total avskildhet och stilhet med hisnande utsikt över den omgivande landsbygden.

Fincan har totalt ca 27.000 m2 mark. Ungefär 8.000 m2 gjorts till en vacker trädgård som innehåller många exotiska och medelhavsväxter och träd inklusive olika yuccas, oleander och hibiskus. Det finns också många fruktträd inklusive äpple, apelsin, citron, fikon, valnöt, persika, päron, Loganberry, mandel och vinrankor. Uppfarten till huset tar dig förbi ett stall, en stor hund kennel och gård, där det finns utrymme att utöka stallet eller lägga lagringsmöjligheter. Huset i sig, ca. 230m2 är byggt i ett plan i en L-form och har sol hela dagen. Det finns 4 sovrum, 3 badrum. Charmigt kök och frukostmatsal med gasspis, elektrisk ugn, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, frys, gas varmvatten och en fantastisk utsikt över den vackra staden Jimena med sin ståtliga borg på toppen.

Loungen har högt i tak och takbalkar, panoramafönster som överblickar poolen och den omgivande landsbygden, en underbar rustik öppen spis och luftkonditionering. Alla golv är lokala andalusisk stil terrakotta klinker samt dörrar och inbyggda skåp är lokalt tillverkade av massivt trä och i typisk rustik stil.
Från huset du kliver ut på en altan med balustrad, som har steg ner till en omfattande öppen terrass med en 8 meters simbassäng. Det finns också en charmig täckt grillplats med prunkande bougainvillea, ser ut över trädgården och fruktträd och vidare till Jimena och bergen – utsikten är helt fantastisk! Separat från huset finns också en trä stuga, nu ett kontor med ADSL och 2 telefonlinjer. Finca har tillgång till kommunalt vatten och har stora vatten deposits för att säkerställa tillräckligt med vatten i även den torraste av tider. Nät el och telefon och ADSL (bredband) är installerade. Tillfartsväg som leder från huvudvägen till Finca (ca 3 minuter med bil) är mestadels av cement och är i mycket gott skick.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter