Charmig bondgård med jordbruksmark, Casarabonela

En helt reformerad bondgård med bördig jordbruksmark till salu vid foten av Casarabonela, Andalusien. Denna finca är lämplig för en mängd olika grödor, inklusive mango, avokado och vinstockar. För närvarande finns det 30 apelsin och tangerine träd, udda fikon, aprikos, mango tillsammans med en plantering av 120 granatäpplen. Det finns
ca 200 olivträd på områden. Bevattning vatten leds till behållarna genom ett
gemenskap Acequia. Denna fastighet lämpar sig väl för kommersiell växtodling, de nuvarande ägarna
med odlade prydnadsgräs (växthus av 212 m2) och torrlands växter innan de pensionerade sig. Ett mycket bra läge med god tillgång till A354, skulle det vara mycket lämplig för en hästverksamhet.

Huset består av en hall, som leder till vardagsrummet utrustat med luftkonditionering och en braskamin på biomassa och träbjälkar i taket. Rymligt kök med frukostplats. Kaminen matar det centrala värmesystem med radiatorer. Utanför köket en stor terrass med utsikt över gården med panoramautsikt. På bottenvåningen finns ett gästsovrum och ett badrum. Första våningen två rymliga sovrum och ett badrum. Utanför ett garage och tvättstuga, toalett duschrum, en pool, ett hobbyrum med en gammal bakugn. Trädgården är dekorerad med många olika kaktus arter. I byn Casarabonela finns ett kaktus Museum. Det finns inbjudande avkopplande områden i trädgården plus en redskapsbod, allt är byggt och reformerat med god smak och med atmosfären av en gammal Finca med bland annat flodstens beläggning och dekorationer. Ansluten till vatten och el, har septisk tank. Internet. Tvåglasfönster, med snickerier i iroko ek. Huset är välisolerat och behåller värmen på vintern och stänger ute värmen på sommaren. Ett utmärkt underhållet och charmigt hus för någon som vill njuta av den andalusiska landsbygden. Fastigheten ligger 50 km från Malaga flygplats, nära Sierra de las Nieves, med många vandringsleder. Området Valle Guadalhorce är väl känt för sina olivträd och apelsinlundar. I byn kan du hitta bra restauranger, butiker och skolor. Alla dina grundläggande behov tillgodoses i en härlig autentisk atmosfär.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter