Exceptionell lantegendom, Hacienda, Casares

Unik lantegendom, hacienda, med mycket privat belägenhet i bergen i Casares, Andalusien. Endast 15 minuter från stranden och golfbanor. Skyddad av bergen har villan en avundsvärd position med både öppna och spektakulära vyer över den andalusiska landsbygden och spektakulära klippformationer. Designad i en elegant andalusisk charmig hacienda stil med många klassiska och gamla detaljer integrerade. En vacker anlagd trädgård med stort poolområde. Villan ligger i mitten av sin egen privata egendom på över 200 hektar av olivträd, pinjeträd och kork ekar.

Fastigheten har 4 bostadshus, huvudbyggnaden uppdelad i en ny del och en gammal olivkvarn med gästflygel som kallas Casita används som gäststuga. Plus 2 stugor separat från huvudbyggnaden.

Huvudbyggnaden överblickar den svarta infinity poolen och dramatiska vyer över egendomens bergstoppar där örnar och tornfalkar häckar. Huset är byggd med högt i tak, golvvärme och Wi-Fi. Den har en imponerande entré och stor salong med kalkstensgolv, separat matsal och rymligt kök. Det finns sex dubbelrum, tre på första våningen, alla med badrum i marmor, inklusive master bedroom med stor terrass Ytterligare tre andra sovrum ligger vid sidan av infinity pool, dessa är rymliga med badrum i marmor och omklädningsrum. Runt hela fastigheten finns stora terrasser för att solbada eller avnjuta middagen.

Den gamla Olivkvarnen har bevarat många av sina ursprungliga detaljer som takbjälkar, terrakottagolv och handmålade möbler. Byggnaden består av en hall, salong, två stora dubbelrum med eget badrum i marmor och en stor öppen planlösning matsal / vardagsrum / kök. Casitan som ligger vid den blå poolen, har två dubbelrum, varav en med en-suite badrum i marmor och eget kök.

Stugorna
Gården har också två stugor som ligger på egendomen men en kilometer från huvudbyggnaden. De nås genom en privat väg som är brant i delar och kräver därför självsäkra förare. De är helt privata och avskilda från varandra. De är perfekta som personal bostäder. El Molino har två dubbelrum, ett med duschrum, den andra med familje badrum. Kök / matsal, vardagsrum. Utanför finns en terrass och privat pool. La Bodega har två dubbelrum med eget badrum. Öppen planlösning vardagsrum / matsal / kök. Utanför finns en terrass och privat pool.

Det finns stall med 18 boxar, något små behöver därför slås ihop för att skapa ordentliga boxar.

Lokala bekvämligheter
Förutom den fantastiska lokala landsbygden och det rika djurlivet finns även nationalparkerna i Sierra Bermeja och Sierra Crestellina ett stenkast bort. En kort bilresa från flera golfbanor i världsklass, inklusive Finca Cortesin, med dess fantastiska spahotell (tio minuter) och Valderama, (30 minuter), och naturligtvis alla toppklass restauranger och anläggningar på Costa Del Sol. Det ligger även flera utmärkta lokala restauranger på endast 5 minuters bilresa.

Läge
Fastigheten är belägen 4 km från den 2000 år gamla vita byn Casares, 15 minuter till stranden, 20 minuters till Estepona, 30 minuter till Sotogrande, 35 minuter till Marbella, 45 minuter till Gibraltar (airport) och 1 timme till Malaga flygplats.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter Om området
Information om Casares

Endast 14 kilometer från kusten, 30 minuter från Gibraltar och 30 minuter från Marbella, hittar du den vita, pittoreska och magiskt vackra byn Casares. För dem som gillar att leva på landsbygden i vacker natur med kustens faciliteter inom räckhåll, är Casares platsen att vara. Runt Casares har vi ett utsökt urval av fantastiska traditionella fincor och villor, klassiskt andalusiska Cortijos, vingårdar och hästgårdar till salu.