Rymlig lantlig villa belägen i fantastisk natur, Casares Montaña, Casares

Ett mycket rymlig lantligt hus till salu i Casares, Andalusien. Villan är beläget på en stor finca (14.750m2) och består av 4 sovrum, 3 badrum, stor pool, en härlig naturlig trädgård med många fruktträd och ett stort förråd. Total byggarea är 270m2. På bottenvåningen hittar du ett stort vardagsrum, kök, ett extra vardagsrum / matsal, tre sovrum och två badrum. Det fjärde sovrummet med kontor och badrum är på första våningen. Detta kan lätt göras om till en stor master svit med dressingroom. Tvättstuga i källaren. Utanför finns förråd på ca 50 m2. Huset har vacker utsikt över bergen och havsutsikt från balkongen. Huset har söderläge och har följande faciliteter: Fullt utrustat kök, tvättstuga, öppen spis, tvättstuga, tvåglasfönster, Telefon / Internet, Privat (täckt) terrass och garderober. Uppvärmning genom braskamin och elektriska element.

Denna unika egendom nås genom en 200 m grusväg. Det ligger nära byn Casares (5 min.), 15 min. till stranden och ca 60 min. från Málagas flygplats och 35 min. Gibraltar. Detta är ett hus för naturälskare som vill ha kustens utbud nära till hands.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter Om området
Information om Casares

Endast 14 kilometer från kusten, 30 minuter från Gibraltar och 30 minuter från Marbella, hittar du den vita, pittoreska och magiskt vackra byn Casares. För dem som gillar att leva på landsbygden i vacker natur med kustens faciliteter inom räckhåll, är Casares platsen att vara. Runt Casares har vi ett utsökt urval av fantastiska traditionella fincor och villor, klassiskt andalusiska Cortijos, vingårdar och hästgårdar till salu.