Stor lantegendom nära Sotogrande, Sotogrande

Cortijo, hästgård med 190.000 m2 mark till salu i San Martin del Tesorillo, Sotogrande, Andalusien.
En enastående egendom av högsta kvalitet med nitton hektar vacker natur med underbar utsikt, tjugo minuter inåt landet från Sotogrande. Huvudbyggnaden nås via traditionell andalusisk innergård med fontän som leder till välkomnande hall med garderob och dubbla dörrar. Spektakulär salong med högt i tak och öppen spis med utgång till terrassen och trädgården. Dubbel dörrar leder in till matsalen med skjutdörrar till biblioteket / vardagsrum med öppen spis. Master bedroom med stor klädkammare som har ett utmärkt utbud av förvaring, en suit badrum med dusch. Det finns ytterligare två sovrum, ett med eget badrum med dusch som också nås från sovrummet och den andra med eget badrum. Utmärkt stort kök med AGA och Bosch vitvaror och matplats och tillgång till stor terrass med utsikt över poolen och trädgården. Separat gäst avdelning nås från innerhallen eller utifrån och består av sovrum, badrum, vardagsrum med öppet kök. Stort kontor / studio som nås via huset eller direkt utifrån. Walk-in kylrum, tvättstuga och duschrum. Atriumgård med förvaring och pannrum. Entré till annex med bastu, hamam, dusch och garderob och spiraltrappa upp till ett stort sovrum med takterrass.
Två personal / gäststugor, ett med två sovrum, badrum, vardagsrum och kök och den andra med ett sovrum, badrum och vardagsrum med öppen planlösning.
Stor pool med pagod-stil chill out område med inbyggda sittplatser. Täckt grillplats med handfat och en stor terrass med utsikt över landsbygden.
Nät el och generator back-up. Väl med exklusiva vattenrättigheter, vatten insättning med avhärdare och ytterligare regnvatten insättning. Säkerhetssystem med övervakningskameror. Gas centralvärme. I bara huvudbyggnaden finns luftkonditionering i sovrummen och kontor och golvvärme i de viktigaste badrummen. Olja centralvärme i de två stugorna.
Stall för 12 hästar med möjlighet till ytterligare stall. Sadelkammare med duschrum. Paddock.
Huvudbyggnaden: 587 m2. Terrasser, verandor och uteplats: 292 m2. Uthus, stall och uteplats: 651 m2.
Rekommenderas.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter