Villa på stor tomt med panorama utsikt, Gaucin

Enastående lantlig fastighet vackert beläget i bergen i Gaucin, Andalusien, Spanien. Stor tomt, mycket lämplig att hålla hästar. Huset har panorama utsikt över landskapet och i fjärran Afrika och Gibraltar. Fastigheten är omgiven av en mängd palmer, olivträd, fruktträd, gräsmattor och har perfekt betesmark för hästar eller utrymme för en privat vingård. Gården har vackra exteriöra och interiöra umgängesytor med sina flera terrasser samt en innergård.
Fastigheten har höga tak med takbjälkar och har utsökta detaljer såsom vackra antika dörrar, hand snidade dörrar och järn arbete från den lokala konstnären Sebastian Fisher. Villan är ritad av arkitekten Cesar de Leyva. Den nås genom en grusväg, stor privat ingång med olivträd, gott om parkeringsplatser och en stor carport för bilar och en traktor. Huset är byggd i två plan. Hall, vardagsrum med högt strålade tak, öppen spis och matplats, rymligt kök erbjuder omfattande arbetsutrymme samt en mängd moderna apparater, tvättstuga och en stor terrass med panorama utsikt. På samma våning finns 3 sovrum med badrum. En gästtoalett och ett arbetsrum som kan användas som en 5: e sovrum. På första våningen master bedroom med badrum, walk in closet och en balkong med öppen utsikt till Gibraltar. Under villan finns en verkstad, förråd, vattensystem, och elkraftsystemet och batterier. Den tilltalande trädgården har gräsmattor, terrasser och en swimmingpool. Ytterligare funktioner inkluderar centralvärme med radiatorer på gas, solpaneler för el, vatten från ett borrhål och en antik vattenbrunn. Fastigheten ligger 10 minuter från den berömda byn Gaucin och 45 minuter från stränderna i Sotogrande och Casares.
Det finns en tomt på 6 hektar finns intill, utmärkt bete mark för hästar.

Skriv ut PDF Kontakta oss
Databaspolicy
Likartade fastigheter Om området
Information om Gaucin

Ungefär 30 kilometer från kusten, en timmes bilresa från Marbella, 40 minuter från Ronda och 40 minuter från Sotogrande hittar du den spektakulära vita konstnärsbyn Gaucin. Gaucin är känt för sina imponerande utsikt till Gibraltar och Rif bergen. I och runt Gaucin har vi en mängd olika cortijos, ridsports anläggningar, herrgårdar och villor till salu.