Prachtige villa in de bergen, Casares Montaña, Casares

Dit is een prachtig 2 slaapkamer landhuis in de bergen in Casares, Andalusië. De villa is gelegen midden in de natuur, volledig privé , maar slechts op korte afstand van het dorp en het strand. De finca heeft een volledig ingerichte moderne keuken, woonkamer met een houtkachel, studeerkamer en bijkeuken/toilet. Verder een prachtige serre met uitzicht op de bergen en het bos. Op de eerste verdieping is een badkamer en twee ruime slaapkamers. De villa is zeer goed onderhouden en klaar om in te trekken. Buiten zijn er diverse zonnige terrassen, een mooi zwembad en veel fruitbomen. Het grote grondstuk biedt volop mogelijkheden om de tuin uit te breiden of om uw eigen groenten te verbouwen. Er is een pomphuis en twee grote opslagruimten (voormalige water deposito’s). Het huis is aangesloten op de waterleiding en elektriciteit en ligt op loopafstand van een van de beste restaurants in Casares. 10 min van het strand en een uur van de luchthaven van Malaga. Diverse golfbanen zoals Sotogrande en enkele jachthavens in de buurt. Een ideaal vakantiehuis of een weekend retreat!

Afdrukken PDF Neem contact met mij over deze woning
Database beleid
Suggesties Over het gebied
Schoolkeuze belangrijk bij verhuizen naar Andalusie

Ouders zijn altijd bezorgd over het vinden van een goede school. Meer zelfs als ze verhuizen naar een ander land!In een bijeenkomst georganiseerd door de Sotogrande International School werd duidelijk dat vele bedrijven gevestigd in Gibraltar de school gebruiken om ...

Over Casares

Op slechts 12 kilometer van de kust , op 30 minuten van Gibraltar en 20 minuten van Marbella vindt u het pittoreske dorpje Casares . Casares is de ideale plek om te verblijven voor hen die houden van de rust en de natuur maar de facileiten van de kust onder handbereik willen hebben. Rondom Casares hebben we een interessante woningen te koop.