Schitterende landelijk gelegen luxe villa, Gaucin

Luxe villa te koop in Gaucin, Andalusië, Spanje. Deze parchtige landelijk gelegen villa is gebouwd in cortijo stijl. Het landhuis is in 2007 gebouwd in cortijo stijl, met een prachtige binnenplaats. Hoge kwaliteitsstandaard. Het bestaat uit een ruime 1 slaapkamer hoofdhuis, een 1,5 slaapkamer gasten appartement, een tweede 1 slaapkamer appartement en een kantoor of een extra slaapkamer. Alle accommodatie is toegankelijk via de mooie centrale patio met fontein. De villa heeft vele authentieke Andalusische en Moorse details. Het heeft een zeer aangename sfeer en is een ideale woning voor natuurliefhebbers.

Het hoofdhuis (156m2) beschikt over een ruime hal, een grote keuken met aparte bijkeuken, een ruime woon- en eetkamer en een grote slaapkamer met kleedkamer en badkamer, allemaal op dezelfde verdieping. Een gasten toilet bevindt zich in de hal. Het kantoor is toegankelijk via de binnenplaats. Het 1.5 slaapkamer toren appartement (98m2) heeft een grote woonkamer met open keuken op de begane grond. Een trap leidt naar een ruime entre-sol, die gebruikt kan worden als slaapkamer. De trap leidt verder naar een ruime slaapkamer met badkamer. Vanaf hier heeft u spectacular uitzicht over de omringende natuur. Het tweede appartement (51m2) bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer en badkamer, alles op een verdieping. Het zou mogelijk alle accomodatie met elkaar te verbinden om er een grote villa van te maken. Verder beschikt het landhuis over een dubbele garage en een grote machinekamer en berging in de kelder (123m2). Er is een zwembad (ong. 3,5 × 4,5 m) in Moorse stijl op de begane grond. Een wandeling door de tuin leidt naar een groot zwembad (4×10 m). Er is een poolhouse met toilet en een gazonnetje om te zonnebaden.

De grote grondstuk heeft oude olijfbomen, johannesbroodbomen en steeneiken. Het grootste deel van de finca is omheind en heeft een automatische toegangspoort. De werkelijke oppervlakte van het land overtreft de officiële geregistreerde m2 en heeft een topografische plan dat van 50.318 m2. Bij de rivier is een groot vlak stuk met een oud bos. De tuin heeft een kleine wijngaard, (Cabernet Sauvignon en temperanillo) en een ecologische moestuin.

Het huis heeft een water via een eigen bron,een aparte 20.000 liter watertank, electra van het net. Zonnepanelen leveren warm water voor de centrale verwarming. Gas back-up. Het huis is gebouwd naar ​​Duitse standaard: Dubbele beglazing, extra geïsoleerd dak en muren, antieke deuren, satelliet, internet en telefoon aansluiting (Iberbanda). De villa is bereikbaar via een goed onderhouden onverharde weg, 3 minuten van de hoofdweg naar Gaucin. In de directe omgeving zijn meerdere luxe landgoederen. Gaucin is op 7 minuten rijden. Op 30 minuten rijden van de Costa del Sol, stranden en golfbanen. 20 minuten naar de toegang van de tolweg. De luchthaven van Malaga ligt op 1 uur 20 minuten, de luchthaven van Gibraltar op 1 uur.

Afdrukken PDF Neem contact met mij over deze woning
Database beleid
Suggesties Over het gebied
Over Gaucin

Het spectaculaire witte bergdorpje Gaucin ligt op zo’n 30 kilometer van de kust, ongeveer een uur rijden van Marbella, 25 minuten van Ronda en 40 minuten van Sotogrande. Gaucin is bekend om zijn adembenemende vergezichten over de Middenlandse zee, Gibraltar en het Atlas gebergte.