Luxe Landelijke villa, Casares Montaña, Casares

Charmante Villa in Casares met prachtig uitzicht op de bergen van Casares, in Andalusië. Toegangspoort, oprit, traditionele binnenplaats met rivierstenen, garage, berging. Villa: entree, hal, keuken, volledig uitgerust met inbouw apparatuur, bijkeuken, woonkamer met open haard en hoge plafonds, terras met serre, slaapkamer met eigen badkamer. Begane grond twee andere slaapkamers met badkamer en toegang tot het zwembad. Andere kant van de villa, grote zitkamer met master bedroom suite met hoge plafonds en open haard, een kleedkamer met luxe ingebouwde kasten, goed afgewerkte badkamer. Dakterras met grote barbecue en open uitzicht op de bergen. Zonneterrassen en zwembad met overdekt terras. Aangelegde tuinen met automatische watersysteem, alles omheind, goed onderhouden bos met 200 jaar oude kastanjebomen en kurkeiken. De villa heeft gemeente water, elektriciteit en telefoon. Watertank 20.000 liter. Toegang is een 500 meter goed onderhouden deels onverharde weg deels beton. Het huis is onlangs gerenoveerd met een nieuw dak en is opnieuw geschilderd. Gelegen op loopafstand van twee uitstekende restaurants, 15 minuten van het strand en de Finca Cortesin Golf, 35 minuten naar Marbella en Puerto Banus, 55 minuten naar de luchthaven van Malaga.

Afdrukken PDF Neem contact met mij over deze woning
Database beleid
Suggesties Over het gebied
Schoolkeuze belangrijk bij verhuizen naar Andalusie

Ouders zijn altijd bezorgd over het vinden van een goede school. Meer zelfs als ze verhuizen naar een ander land!In een bijeenkomst georganiseerd door de Sotogrande International School werd duidelijk dat vele bedrijven gevestigd in Gibraltar de school gebruiken om ...

Over Casares

Op slechts 12 kilometer van de kust , op 30 minuten van Gibraltar en 20 minuten van Marbella vindt u het pittoreske dorpje Casares . Casares is de ideale plek om te verblijven voor hen die houden van de rust en de natuur maar de facileiten van de kust onder handbereik willen hebben. Rondom Casares hebben we een interessante woningen te koop.