Exklusivaste lantegendomarna i Andalusien
Blogg

Om området

Den andalusiska landsbygden har många fördelar att erbjuda. Varje område har sin egen attraktion och sina fördelar för att tilltala våra kunders behov och önskningar. Vissa är nära till havet, andra är omgiven av olivlundar och vinodlingar, vissa är perfekta för odling eller för att ha hästar, andra är bättre för semester uthyrning. I denna kategori berättar vi om de olika områden som vi är verksamma i. Vi hoppas att detta kommer att hjälpa våra kunder att besluta sig för vad som skulle vara rätt plats för dem.

Information om Jimena de la Frontera

Jimena de la Frontera är en härlig vit by i provinsen Cadiz, mycket bekvämt beläget på en 20 minuters bilresa från kusten, stränderna och det exklusiva bostadsområdet Sotogrande med internationell skola samt både polobanor och fantastiska golfbanor.

Drömmer du om att bygga hus på spanska landsbygden?

Eftersom vi har många kunder som frågar efter en tomt för att bygga sitt drömhus i Andalusien eller söker efter en ruin för att restaurera, skulle vi vilja förklara vilka möjligheter man har och vad kunderna behöver undersöka för att se till att de gör rätt investering. Vi vill vara tydliga med att det inte längre är så enkelt som att köpa en tomt på landet och ansöka om tillstånd för att bygga ett hus.

Information om Gaucin

Ungefär 30 kilometer från kusten, en timmes bilresa från Marbella, 40 minuter från Ronda och 40 minuter från Sotogrande hittar du den spektakulära vita konstnärsbyn Gaucin. Gaucin är känt för sina imponerande utsikt till Gibraltar och Rif bergen. I och runt Gaucin har vi en mängd olika cortijos, ridsports anläggningar, herrgårdar och villor till salu.

Information om Ronda

Ungefär 40 kilometer från kusten, endast en 45 minuters bilresa från Marbella, ligger den vackra staden Ronda. Det är inte bara dess fantastiska historiska platser som lockar folk. Kring de böljande kullarna runt Ronda hittar du även de mest fantastiska herrgårdar, cortijos och haciendor och vingårdar till salu.

Information om Casares

Endast 14 kilometer från kusten, 30 minuter från Gibraltar och 30 minuter från Marbella, hittar du den vita, pittoreska och magiskt vackra byn Casares. För dem som gillar att leva på landsbygden i vacker natur med kustens faciliteter inom räckhåll, är Casares platsen att vara. Runt Casares har vi ett utsökt urval av fantastiska traditionella fincor och villor, klassiskt andalusiska Cortijos, vingårdar och hästgårdar till salu.