Exklusivaste lantegendomarna i Andalusien
Blogg

Exklusiva hästgårdar i Andalusien

Andalusien är ett äkta paradis för den som älskar hästar. Det enastående klimatet ger dig möjligheten att träna utomhus året runt och det finns flera prestigefyllda tävlingar i dressyr, polo och hoppning i till exempel Montenmedio, Sotogrande och Estepona. Inte minst så kommer de sagolikt vackra och nobla PRE hästarna (Andalusierna) från detta område och det finns därför en gammal tradition av hästuppfödning och uppvisning av hästar. Som en konsekvens finns det många exklusiva hus och gårdar med större och mindre hästfaciliteter. Låt oss presentera ett urval av de bästa hästgårdarna vi har till salu.

Spektakulär hästgård på Casares vackra landsbyggd

equestrian-estate-Casares

Unik gård i toppkvalitet belägen i vacker natur med fantastiska vyer. Strax utanför byn Casares endast 25 minuters bilfärd från både Marbella och Sotogrande och 15 minuter till stranden. Stall för 8 hästar, professionell Otto ridbana med sand, geotextil och automatisk bevattning. Lyxig villa för ägaren renoverad 2007 med en stor pool och avskilt personal hus med egen pool och trädgård. En unik gård med 120.000 m2 mark och 1180 m2 byggarea med utmärkt läge och närhet till allt.

 

Vacker autentisk hacienda nära Sevilla

186-00171P_16244

Autentisk 400 år gammal hacienda med olivkvarn och två stall för 25+12 hästar. Både inomhus och utomhus ridbanor, sadelkammare och foderförråd. Carport för 6 bilar. Huvudbyggnad med 12 sovrum och 11 badrum. Separata personalbostäder. 6 hektar mark med bla. olivträd. Endast 15 minuter från Sevilla och 8 minuter till den historiska romerska staden Carmona.

 

Cortijo med stall i Ronda

1c-480x320

Härlig lantegendom i Andalusisk Cortijo stil endast 15 minuter från den vackra staden Ronda. En lång uppfart  längs betesmark och hästhagar leder till huvudbyggnaden som nås via vacker innergård med fontän i mitten. Privatbostaden och det fullt utrustade gästhuset/personalbostaden har båda egen privat pool. Stallbyggnad för fyra hästar, ridbana och stor betes mark. Köksträdgård och fruktträd. Privat tennisbana.

 

Charmigt gård i vacker miljö i Jimena

country-house-for-sale-in-Jimena

Vacker liten gård med fantastisk utsikt, strax utanför byn Jimena, endast 30 minuter med bil till Sotogrande. Mycket charmigt hus med 5 sovrum och stora sällskapsytor. Stall med 2 boxar, ridbana och paddock skyddad av skuggande träd. Stor lada/garage som kan omvandlas till fler stallplatser. 9 hektar mark. Lummig trädgård och bördig mark med många frukt och mandelträd.

Pia Eklund 19-03-2015 Utvalda Objekt