Luxe villa’s, landhuizen en boerderijen in Andalusie
Blog

Over ons Gebied

Het Andalusische achterland heeft veel te bieden. Ieder deelgebied heeft zijn eigen charmes om onze klanten te behagen. Sommige zijn dichter bij de kust en het strand, andere worden gesierd door uigestrekte olijf- of wijgaarden, weer anderen zijn perfect voor het nieuwe boeren of voor het houden van paarden of ideaal voor vakantieverhuur. In deze categorie delen we informatie over de verschillende gebieden. Hopenlijk helpt dit onze klanten om te beslissen wat de juiste plek is voor hen.

Informatie over Casarabonela

Met de historische rol als bron van wijn export voor het Romeinse Rijk, ligt Casarabonela tussen de schaduwen van de Sierra de las Nieves in het binnenland van Andalusië. Ingebed in vruchtbare grond voor olijfolie boerderijen, sinaasappelbomen, amandelbomen, en op slecht 40 minuten van Malaga is het een genot om hier te wonen.

Informatie over Jimena de la Frontera

Jimena de la Frontera is een mooi dorpje gelegen in de provincie Cadiz van Andalusie. Het ligt op slechts 20 minuten rijden van het strand en het chique Sotogrande met zijn Internatlionale school, poloclubs en golfcourses. De historie van Jimena gaat terug naar de Phoeniciers en de Romeinen

Informatie over Benalmadena

Op slechts 15 minuten van de luchthaven van Málaga vindt u het levendige dorp Benalmadena vinden. Het kustgebied biedt alle geneugten van de Costa del Sol staat bekend om terwijl het oude dorp heeft nog steeds de authentieke Andalusische charme. Wonen in Benalmadena haal je het beste van beide werelden.

Informatie over Arcos de la Frontera

Op 30 minuten van Jerez de la Frontera en op ongeveer een uur rijden van Sevilla vindt u het prachtige witte stadje Arcos de la Frontera. Dit is het echte Andalusië ! Smalle straatjes , flamenco muziek , bedevaarten , gezellige tapasbars is wat erin je hoofd opkomt als je Arcos noemt.

Informatie over Vejer de la Frontera

Op 14 kilometer van de kust en de badplaatsen El Palmar, Conil en Barbate ligt het authentieke Andalusische dorp Vejer de la Frontera. De Costa de la Luz met zijn langgerekte witte stranden , het prachtige licht en de zuiverheid heeft een speciale aantrekkingskracht waardoor klanten hier komen zoeken naar een tweede woning.

Informatie over Manilva

Het witte bergdorp Manilva was oorspronkelijk bekend om zijn wijngaarden en de productie van zoete wijn. Nu is het een belangrijk toeristisch gebied aan de Costa del Sol geworden. De prachtige stranden en de deelgemeentes Sabinillas en Puerto de la Duquesa trekken jaarlijks vele bezoekers. Toch hebben we hier nog enkele rustig gelegen villas te koop.